Verpleegkundig Specialist /Physician Assistant

parttime of fulltime- locatie Bussum en/of Ugchelen

De functie

We zijn op zoek naar een Verpleegkundig Specialist (VS) of Physician Assistent (PA) met ervaring in de ouderenzorg of voldoende relevante klinische ervaring. Je vindt het fijn om in een wat kleinere zorgorganisatie te werken en je hebt oog voor onze cultuursensitieve zorgbenadering.

De avond-, nacht- en weekenddienst worden in principe verzorgd door Medtzorg. Maar we staan open voor alle suggesties. Vind jij het leuk om als VS of PA een belangrijke bijdrage te leveren aan het welzijn van onze bewoners met behoud van hun identiteit en cultuur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wij bieden

Wij bieden je een plezierige en inspirerende werkomgeving met leuke collega’s en een vaste of tijdelijke aanstelling. Ook zijn er verschillende ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT en jouw ervaring.  

Start je bij ons, dan vragen wij je alleen nog maar een VOG te overleggen.

Meer weten?

Wil je graag meer informatie over de vacature of gewoon iemand spreken die al werkzaam is bij Nusantara? Neem dan contact op met Maurien Meijlis, manager beleid en behandeling a.i. maurien.meijlis@nusantara.nl of 06-20776992.

Enthousiast geworden en direct solliciteren?

Leuk, we zijn benieuwd naar je! Stuur je motivatiebrief met c.v. naar: solliciteren@nusantara.nl.

Waarom Nusantara?

Omdat werken in de ouderenzorg een hartkeuze is. Het is jouw passie! Nusantara is een hechte club met kleurrijke mensen. Een warm bad waarin cultuursensitieve zorg & welzijn voor onze veelal Indische bewoners centraal staat. Jouw werk wordt door onze bewoners heel erg gewaardeerd. Samen met meer dan 200 collega’s combineer je zorg en welzijn met de normen, waarden en achtergrond van onze bewoners. Nusantara ademt haar kernwaarden: zien, begrijpen, respecteren en leren. Pijlers die door de hele organisatie merk- en voelbaar zijn. We geloven dat je eenmaal op locatie direct ervaart wat Nusantara zo speciaal maakt. Kies je voor Nusantara, kies je voor meer dan 60 jaar ervaring in de cultuursensitieve zorg.


Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.