Zorgassistent

16-20 uur - locatie Bussum

De functie

Bij Nusantara houd je je in de functie van Zorgassistent bezig met basiszorg en activiteiten van onze bewoners met een Indische, Molukse, Indochinese en Javaans-Surinaamse achtergrond. Daarnaast verricht je ook huishoudelijke werkzaamheden. Het met de bewoners overeengekomen zorgwelzijnsplan en het respect voor de Indische identiteit zijn daarbij zeer belangrijk. Je hebt een belangrijke signaleringsfunctie aangaande het welzijn van je bewoners. De hulp wordt enorm gewaardeerd door onze bewoners. Vind jij het leuk om als Zorgassistent een bijdrage te leveren aan de bewaking van onze identiteit en cultuur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werktijden zijn doordeweeks en in het weekend, voornamelijk van 9.00 – 15.30 uur, aangezien op dit tijdstip bewoners veel in onze Tuinzaal (gemeenschappelijke ruimte) aanwezig zijn.

Wij vragen (van jou)

Als jij degene bent met interesse in en affiniteit met cultuursensitieve zorg én je beschikt over een diploma LBO/MBO diploma, dan ontmoeten wij jou graag! Je beschikt bij voorkeur over relevante werkervaring en affiniteit met de doelgroep. Je bent spontaan, sociaal en communicatief vaardig. Verder heb je een cliëntgerichte en hulpvaardige houding, wij willen onze bewoners graag persoonsgericht tot dienst zijn. Ook kun je hygiënisch en zelfstandig werken.

Start je bij ons, dan vragen wij je alleen nog maar een VOG te overleggen.

Wij bieden

Wij beloven je een plezierige en inspirerende werkomgeving met leuke collega’s en in eerste instantie een contract voor drie maanden. Daarnaast bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG 20.

Meer weten?

Wil je graag meer informatie over de vacature of gewoon iemand spreken die al werkzaam is bij Nusantara? Neem dan contact op met Marijke Hildering (HR businesspartner), via marijke.hildering@nusantara.nl of 06-20774196.

Enthousiast geworden en direct solliciteren?

Leuk, we zijn benieuwd naar je! Stuur je motivatiebrief met c.v. naar: solliciteren@nusantara.nl.

Waarom Nusantara?

Omdat werken in de ouderenzorg een hartkeuze is. Het is jouw passie! Nusantara is een hechte club met kleurrijke mensen. Een warm bad waarin cultuursensitieve zorg & welzijn voor onze veelal Indische bewoners centraal staat. Jouw werk wordt door onze bewoners heel erg gewaardeerd. Samen met meer dan 200 collega’s combineer je zorg en welzijn met de normen, waarden en achtergrond van onze bewoners. Nusantara ademt haar kernwaarden: zien, begrijpen, respecteren en leren. Pijlers die door de hele organisatie merk- en voelbaar zijn. We geloven dat je eenmaal op locatie direct ervaart wat Nusantara zo speciaal maakt. Kies je voor Nusantara, kies je voor meer dan 60 jaar ervaring in de cultuursensitieve zorg.


Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.