HBO Verpleegkundige die stap wil maken naar Specialist (VIOS)

32 uur - locatie ugchelen - per direct

De functie

Je start bij ons als HBO-Verpleegkundige en begint, zodra dat kan, met je opleiding tot Verpleegkundig Specialist. Hierbij word je uiteraard begeleid door een ervaren collega.

Je werkt in een kleinere zorgorganisatie waar aandacht is voor een cultuursensitieve benadering. Er wordt gewerkt vanuit de visie van positieve gezondheid. Wij werken samen met onze bewoners. Met het zorgwelzijnsplan borgen wij respect voor de Indische identiteit als belangrijk uitgangspunt.

Als VIOS:

  • Lever je een bijdrage aan het optimaliseren van de (verpleegkundige) zorg.
  • Onderhoud je contacten met bewoners en hun relaties, collega’s en (externe) behandelaars en hulpverleners.
  • Lever je een bijdrage aan het welzijn van onze bewoners met behoud van de Indische identiteit en cultuur.

De avond-, nacht- en weekenddiensten worden in principe verzorgd door medTzorg. Maar we staan open voor alle wensen.

 

Wij vragen (van jou)

Je bent een HBO-verpleegkundige met minimaal twee jaar relevante werkervaring die zich graag verder wil ontwikkelen tot Verpleegkundig Specialist. Je hebt affiniteit met de ouderenzorg en cultuursensitieve zorg spreekt je aan. Je beschikt over een collegiale en cliëntgerichte werkhouding. Je weet van aanpakken en bent bereidt om op onze beide locaties te werken (Bussum/Ugchelen). 

Start je bij ons, dan vragen wij je alleen nog maar een VOG te overleggen.

Wij bieden

Wij bieden je een plezierige en inspirerende werkomgeving met leuke collega’s en een vaste aanstelling. Wij vergoeden je opleidingskosten, bieden je goede begeleiding en zien je jezelf graag verder ontwikkelen. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33% en kun je deelnemen aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Jouw salaris zal, afhankelijk van ervaring, tijdens je opleiding tussen € 2.937,68 en € 4.426,10 bruto per maand bedragen o.b.v. 36 uur per week (FWG 55). Na diplomering is dat tussen € 3.552,74 en € 5.045,55 bruto per maand (FWG 60). Wij werken conform de CAO VVT.

Meer weten?

Wil je graag meer informatie over de vacature of gewoon iemand spreken die al werkzaam is bij Nusantara? Neem dan contact op met Maurien Meijlis, manager beleid en behandeling a.i. maurien.meijlis@nusantara.nl of 06 2077 6992.

Enthousiast geworden en direct solliciteren?

Leuk, we zijn benieuwd naar je! Stuur je motivatiebrief met c.v. naar: solliciteren@nusantara.nl.

Waarom Nusantara?

Omdat werken in de ouderenzorg een hartkeuze is. Het is jouw passie! Nusantara is een hechte club met kleurrijke mensen. Een warm bad waarin cultuursensitieve zorg & welzijn voor onze veelal Indische bewoners centraal staat. Jouw werk wordt door onze bewoners heel erg gewaardeerd. Samen met meer dan 200 collega’s combineer je zorg en welzijn met de normen, waarden en achtergrond van onze bewoners. Nusantara ademt haar kernwaarden: zien, begrijpen, respecteren en leren. Pijlers die door de hele organisatie merk- en voelbaar zijn. We geloven dat je eenmaal op locatie direct ervaart wat Nusantara zo speciaal maakt. Kies je voor Nusantara, kies je voor meer dan 60 jaar ervaring in de cultuursensitieve zorg.


Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.