Verpleegkundige

24-28 uur - locatie ugchelen

De functie

Vind jij het leuk om als Verpleegkundige een spilfunctie in de zorg te vervullen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Nusantara staan de (cultuursensitieve) zorg, verpleging en begeleiding van onze bewoners centraal. Onze bewoners hebben veelal een Indische, Molukse, Indo-Chinese en Javaans-Surinaamse achtergrond. Wij werken samen met onze bewoners aan het zorgwelzijnsplan, waarbij het respect voor de Indische identiteit een belangrijk speerpunt is.

  • Je verricht verpleegkundige, verzorgende en begeleidende taken bij onze bewoners en levert daarmee een bijdrage aan het optimaliseren van de verpleegkundige zorg.
  • Je herkent signalen van veranderingen in de zorgvraag goed. Je rapporteert zorgvuldig en volledig in het geautomatiseerde Nedap ONS.
  • Je werkt samen met collega’s, vrijwilligers en mantelzorgers. Je draagt bij aan kwaliteitsverbeteringen in je zorgteam.
  • Je onderhoudt contacten met bewoners en hun relaties, collega’s en (externe) behandelaars en hulpverleners.
  • Je draait zowel avond- als nachtdiensten mee.

Wij vragen (van jou)

Je hebt ervaring met de verzorging en begeleiding van psychogeriatrische en somatische bewoners. Je hebt affiniteit en bij voorkeur ervaring met onze doelgroep. Je bent een zelfstandige professional die een positieve bijdrage levert aan het teamproces. Je beschikt over een collegiale en cliëntgerichte werkhouding. Je weet van aanpakken en bent flexibel inzetbaar op alle beschikbare diensten. Heb jij interesse in en affiniteit met cultuursensitieve zorg én ben je in het bezit van het diploma Verpleegkunde niveau 4 of HBO-diploma Verpleegkunde met een registratie in het BIG register, dan ontmoeten wij jou graag!

Start je bij ons, dan vragen wij je alleen nog maar een VOG te overleggen.

Wij bieden

Wij beloven je een plezierige en inspirerende werkomgeving met gezellige collega’s. Daarnaast bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG 45.

Meer weten?

Wil je graag meer informatie over de vacature of gewoon iemand spreken die al werkzaam is bij Nusantara? Neem dan contact op met Bart Vroom (Manager Zorg en Welzijn locatie Rumah Saya Ugchelen)
E: 
bart.vroom@nusantara.nl T: 06-20785793.

Enthousiast geworden en direct solliciteren?

Leuk, we zijn benieuwd naar je! Stuur je motivatiebrief met c.v. naar: solliciteren@nusantara.nl.

Waarom Nusantara?

Omdat werken in de ouderenzorg een hartkeuze is. Het is jouw passie! Nusantara is een hechte club met kleurrijke mensen. Een warm bad waarin cultuursensitieve zorg & welzijn voor onze veelal Indische bewoners centraal staat. Jouw werk wordt door onze bewoners heel erg gewaardeerd. Samen met meer dan 200 collega’s combineer je zorg en welzijn met de normen, waarden en achtergrond van onze bewoners. Nusantara ademt haar kernwaarden: zien, begrijpen, respecteren en leren. Pijlers die door de hele organisatie merk- en voelbaar zijn. We geloven dat je eenmaal op locatie direct ervaart wat Nusantara zo speciaal maakt. Kies je voor Nusantara, kies je voor meer dan 60 jaar ervaring in de cultuursensitieve zorg.


Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.