Verpleegkundige nacht

24-32 uur - locatie Bussum

De functie

Als jij degene bent met interesse in en affiniteit met cultuur sensitieve zorg én in het bezit bent van het diploma Verpleegkunde niveau 4 of HBO diploma Verpleegkunde met een registratie in het BIG register, dan ontmoeten wij jou graag! Je hebt ervaring met de verzorging en begeleiding van psychogeriatrische en somatische bewoners. Je hebt affiniteit en bij voorkeur ervaring met onze doelgroep. Je bent een zelfstandige professional die een positieve bijdrage levert aan het teamproces. Je beschikt over een collegiale en cliëntgerichte werkhouding. Je weet van aanpakken en je bent flexibel inzetbaar op alle beschikbare diensten. Daarnaast vragen wij je om in de proeftijd een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en aan ons te overleggen.

Wij vragen (van jou)

Als jij degene bent met interesse in en affiniteit met cultuur sensitieve zorg én in het bezit bent van het diploma Verpleegkunde niveau 4 of HBO diploma Verpleegkunde met een registratie in het BIG register, dan ontmoeten wij jou graag! Je hebt ervaring met de verzorging en begeleiding van psychogeriatrische en somatische bewoners. Je hebt affiniteit en bij voorkeur ervaring met onze doelgroep. Je bent een zelfstandige professional die een positieve bijdrage levert aan het teamproces. Je beschikt over een collegiale en cliëntgerichte werkhouding. Je weet van aanpakken en je bent flexibel inzetbaar op alle beschikbare diensten.  

Start je bij ons, dan vragen wij je alleen nog maar een VOG te overleggen.

Wij bieden

Wij beloven je een plezierige en inspirerende werkomgeving met heel leuke collega’s. Daarnaast bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG 45.

Meer weten?

Wil je graag meer informatie over de vacature of gewoon iemand spreken die al werkzaam is bij Nusantara? Neem dan contact op met Chitra Hoffmans (locatiemanager Patria Bussum), chitra.hoffmans@nusantara.nl of 06-20201822.

Enthousiast geworden en direct solliciteren?

Leuk, we zijn benieuwd naar je! Stuur je motivatiebrief met c.v. naar: solliciteren@nusantara.nl.

Waarom Nusantara?

Omdat werken in de ouderenzorg een hartkeuze is. Het is jouw passie! Nusantara is een hechte club met kleurrijke mensen. Een warm bad waarin cultuursensitieve zorg & welzijn voor onze veelal Indische bewoners centraal staat. Jouw werk wordt door onze bewoners heel erg gewaardeerd. Samen met meer dan 200 collega’s combineer je zorg en welzijn met de normen, waarden en achtergrond van onze bewoners. Nusantara ademt haar kernwaarden: zien, begrijpen, respecteren en leren. Pijlers die door de hele organisatie merk- en voelbaar zijn. We geloven dat je eenmaal op locatie direct ervaart wat Nusantara zo speciaal maakt. Kies je voor Nusantara, kies je voor meer dan 60 jaar ervaring in de cultuursensitieve zorg.


Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.