Specialist(en) ouderengeneeskunde

OF Verpleegkundig specialist/arts met ervaring in de ouderenzorg?parttime/fulltime - locatie ugchelen

De functie

We zijn op zoek naar een specialist ouderengeneeskunde die het fijn vindt om in een wat kleinere zorgorganisatie te werken waar veel aandacht is voor een cultuur sensitieve benadering. We werken daarnaast zo veel mogelijk vanuit de visie van positieve gezondheid. De avond, nacht en weekenddienst worden in principe verzorgd door Medtzorg. Maar we staan open voor alle wensen. Vind jij het leuk om als specialist ouderengeneeskunde een belangrijke bijdrage te leveren aan het welzijn van onze bewoners met behoud van onze identiteit en cultuur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben je geen specialist ouderengeneeskunde maar wel verpleegkundig specialist of arts met ervaring in de ouderenzorg? Naam dan ook contact met ons op.

Wij bieden

Wij beloven je een plezierige en inspirerende werkomgeving met leuke collega’s en een vaste of tijdelijke aanstelling. Daarnaast bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT.De functie van specialist ouderengeneeskunde
is ingeschaald in FWG 75.

Meer weten?

Wil je graag meer informatie over de vacature of gewoon iemand spreken die al werkzaam is bij Nusantara? Neem dan contact op met Maurien Meijlis, manager beleid en behandeling via maurien.meijlis@nusantara.nl of 06-20776992

Enthousiast geworden en direct solliciteren?

Leuk, we zijn benieuwd naar je! Stuur je motivatiebrief met c.v. naar: solliciteren@nusantara.nl.

Waarom Nusantara?

Omdat werken in de ouderenzorg een hartkeuze is. Het is jouw passie! Nusantara is een hechte club met kleurrijke mensen. Een warm bad waarin cultuursensitieve zorg & welzijn voor onze veelal Indische bewoners centraal staat. Jouw werk wordt door onze bewoners heel erg gewaardeerd. Samen met meer dan 200 collega’s combineer je zorg en welzijn met de normen, waarden en achtergrond van onze bewoners. Nusantara ademt haar kernwaarden: zien, begrijpen, respecteren en leren. Pijlers die door de hele organisatie merk- en voelbaar zijn. We geloven dat je eenmaal op locatie direct ervaart wat Nusantara zo speciaal maakt. Kies je voor Nusantara, kies je voor meer dan 60 jaar ervaring in de cultuursensitieve zorg.


Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.