Planner HR i.v.m. ziektevervanging

24-32 uur verspreid over 4/5 dagen - locatie Bussum

De functie

Als roosterplanner ben je verantwoordelijk voor de korte- en langetermijnplanning van het dienstrooster van de zorgmedewerkers van onze locatie Patria in Bussum. De zorgvraag en de inzetbaarheid van medewerkers stem je hierbij zo efficiënt mogelijk op elkaar af. Ook bewaak je hierbij de verhouding tot de contracturen van medewerkers, de cao en de wettelijk regelgeving, om zo tot een optimale planning te komen.

Regelmatig krijg je met onverwachte wijzigingen en knelpunten te maken, zoals bijvoorbeeld uitval van medewerkers door verzuim. Dit vraagt van jou flexibiliteit, creativiteit en stressbestendigheid om de openstaande diensten op te lossen. Naast het roosteren stel je periodiek overzichten op van de gerealiseerde personeelsbezetting en houd je de gegevensbestanden voor personeelsplanning actueel.

Wij vragen (van jou)

Jij bent een enthousiaste, daadkrachtige en creatieve planner met meerdere jaren ervaring en hebt affiniteit met cultuursensitieve zorg. Je staat stevig in je schoenen en beschikt over goede communicatieve vaardigheden, overredingskracht en tact. Je werkhouding is accuraat, gestructureerd en zelfstandig.

Daarnaast beschik je over goede administratieve skills en computervaardigheden (werkervaring met ONS/NEDAP heeft een pré) en heb je een relevant MBO 3 diploma op administratief of logistiek gebied. Ervaring in de zorg is een pré. Herken jij je in dit profiel? Dan ontmoeten wij jou graag!

Start je bij ons, dan vragen wij je alleen nog maar een VOG te overleggen.

Wij bieden

Wij beloven je een plezierige en inspirerende werkomgeving met leuke collega’s. Daarnaast bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de cao VVT. De functie is ingeschaald in FWG 40.

 Meer weten?

Wil je graag meer informatie over de vacature of gewoon iemand spreken die al werkzaam is bij Nusantara? Neem dan contact op met Morena Grovell (HR ondersteuner, locatie Patria), morena.grovell@nusantara.nl of 06-107 611 40.

Enthousiast geworden en direct solliciteren?

Leuk, we zijn benieuwd naar je! Stuur je motivatiebrief met c.v. voor 1 juli a.s. naar: solliciteren@nusantara.nl.

Waarom Nusantara?

Omdat werken in de ouderenzorg een hartkeuze is. Het is jouw passie! Nusantara is een hechte club met kleurrijke mensen. Een warm bad waarin cultuursensitieve zorg & welzijn voor onze veelal Indische bewoners centraal staat. Jouw werk wordt door onze bewoners heel erg gewaardeerd. Samen met meer dan 200 collega’s combineer je zorg en welzijn met de normen, waarden en achtergrond van onze bewoners. Nusantara ademt haar kernwaarden: zien, begrijpen, respecteren en leren. Pijlers die door de hele organisatie merk- en voelbaar zijn. We geloven dat je eenmaal op locatie direct ervaart wat Nusantara zo speciaal maakt. Kies je voor Nusantara, kies je voor meer dan 60 jaar ervaring in de cultuursensitieve zorg.


Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.