Medewerkers huishouding

mei t/m september - locatie Bussum - flexibel

De functie

Wil jij graag werken in de zorg, ben jij 17 jaar of ouder en op zoek naar een baan voor in de vakantieperiode? Kom dan werken bij Nusantara! Wij hebben in de periode van mei – september 2022 volop werk te bieden in huishoudelijke functies. Werkzaamheden bestaan uit de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden: sanitair reinigen, dweilen, stofzuigen, maar ook periodieke werkzaamheden zoals het reinigen van meubilair bij de bewoner op de kamer of in de huiskamers. Kantorenschoonmaak, vergaderruimtes en algemene ruimtes behoren ook tot de schoon te maken ruimtes. Een ideale kans om werkervaring op te doen en van betekenis te zijn in de zorg voor onze bewoners.

Wij bieden

Wij beloven je een plezierige en inspirerende werkomgeving met leuke collega’s. Inschaling conform de CAO VVT, wat neerkomt op een uurloon tussen de € 10,- en € 15,- bruto per uur, afhankelijk van ervaring. De werktijden zijn van 8.00 – 12.00 uur en in de maand augustus ook van 18:30 – 21:30 uur. 

We vragen een Verklaring Omtrent Gedrag voor je aan bij aanvang van het contract

Meer weten?

Leuk! Laat van je horen, we zijn benieuwd! Stuur je motivatie met C.V. naar: solliciteren@nusantara.nl. Heb je geen C.V.? Geef in je mail het volgende aan:

– Je naam, adres en telefoonnummer
– De periode en het aantal uren dat je beschikbaar bent voor werk
– De periode waarin je zelf met vakantie bent
– Welke opleiding je volgt of hebt gevolgd.

Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

Waarom Nusantara?

Omdat werken in de ouderenzorg een hartkeuze is. Het is jouw passie! Nusantara is een hechte club met kleurrijke mensen. Een warm bad waarin cultuursensitieve zorg & welzijn voor onze veelal Indische bewoners centraal staat. Jouw werk wordt door onze bewoners heel erg gewaardeerd. Samen met meer dan 200 collega’s combineer je zorg en welzijn met de normen, waarden en achtergrond van onze bewoners. Nusantara ademt haar kernwaarden: zien, begrijpen, respecteren en leren. Pijlers die door de hele organisatie merk- en voelbaar zijn. We geloven dat je eenmaal op locatie direct ervaart wat Nusantara zo speciaal maakt. Kies je voor Nusantara, kies je voor meer dan 60 jaar ervaring in de cultuursensitieve zorg.


Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.