Tijdelijke medewerker huishouding

20 uur - locatie Bussum - tijdelijk i.v.m. zwangerschapsverlof

De functie

Wil jij graag bijdragen aan een schone en prettige woonomgeving? In de zorg is hygiëne belangrijker dan waar dan ook. Als medewerker in de huishouding ben je bezig met de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden: sanitair reinigen, dweilen, stofzuigen, maar ook met periodieke werkzaamheden zoals het reinigen van meubilair bij de bewoner op de kamer of in de huiskamers. Kantorenschoonmaak, vergaderruimtes en algemene ruimtes behoren ook tot de schoon te maken ruimtes. Je werktijden zijn wisselend tussen 8.00-12.00 uur. Vind jij het leuk om als Medewerker Huishouding een bijdrage te leveren aan de bewaking van onze identiteit en cultuur? Misschien zijn wij wel op zoek naar jou!

Wij vragen (van jou)

  • Je hebt ervaring binnen de schoonmaak opgedaan in een vergelijkbare functie.
  • Je kunt hygiënisch en zelfstandig werken.
  • Je hebt interesse in en affiniteit met cultuursensitieve ouderenzorg.
  • Je hebt oprechte aandacht voor de cliënt en een vriendelijke en hulpvaardige houding.

Start je bij ons, dan vragen wij je alleen nog maar een VOG te overleggen.

Wij bieden

  • Wij beloven je een plezierige en inspirerende werkomgeving met leuke collega’s.
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, 8,33% eindejaarsuitkering en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
  • Inschaling in FWG15 conform de CAO VVT (min € 1.697,25 max € 2.271,94 bruto o.b.v. 36 uur per week).
  • Het gaat om een tijdelijk contract vanaf juli 2022, voor een periode van 5 maanden.

Meer weten?

Wil je graag meer informatie over de vacature of gewoon iemand spreken die al werkzaam is bij Nusantara? Neem dan contact op met Gerdi Butzelaar (coördinator Facilitair Patria), Gerdi.Butzelaar@nusantara.nl, 06-35111045.

Enthousiast geworden en direct solliciteren?

Leuk, we zijn benieuwd naar je! Stuur je motivatiebrief met c.v. naar: solliciteren@nusantara.nl.

Waarom Nusantara?

Omdat werken in de ouderenzorg een hartkeuze is. Het is jouw passie! Nusantara is een hechte club met kleurrijke mensen. Een warm bad waarin cultuursensitieve zorg & welzijn voor onze veelal Indische bewoners centraal staat. Jouw werk wordt door onze bewoners heel erg gewaardeerd. Samen met meer dan 200 collega’s combineer je zorg en welzijn met de normen, waarden en achtergrond van onze bewoners. Nusantara ademt haar kernwaarden: zien, begrijpen, respecteren en leren. Pijlers die door de hele organisatie merk- en voelbaar zijn. We geloven dat je eenmaal op locatie direct ervaart wat Nusantara zo speciaal maakt. Kies je voor Nusantara, kies je voor meer dan 60 jaar ervaring in de cultuursensitieve zorg.


Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.